Aktualitások

Budapest Borfesztivál Limited 2020

2020. szept. 18.

Idén szeptemberben egy nagyon különleges Borfesztiválba csöppentünk, ahol csak néhány, meghívott kiállító lehetett jelen a Budai Várban, a jól ismert korlátozások miatt.

Igazán megtisztelő számunkra, hogy a Bognár Pincészet beletartozott a kiválasztott birtokok közé, ezért igyekeztünk ezt a lehetőséget mind szortimentünkkel, mint megjelenésünkkel meghálálni.

Az idei Budapest Borfesztivál Limited kiváló alkalom volt arra, hogy két igazán különleges, vadonatúj, limitált tételünket is itt mutassuk be a nagyközönségnek: a Bognár Heritage sorozat két új, Kopár-dűlős tétele, a Kopár Villányi Franc és a Kopár Merlot osztatlan sikert aratott vendégeink közében!
A Kopár Villányi Franc-t az idei Berliner Wine Trophy-n egy rendkívül megtisztelő aranyéremmel díjazták, így nem csoda, hogy a legtöbb borkedvelő erre a tételre – és „testvérére”, a Kopár Merlot-ra – volt kíváncsi.

A limitált létszám miatt lehetőségünk volt kicsit többet beszélgetni a vendégeinkkel, melyet nagy örömünkre rengetegen használtak ki. Felemelő érzés volt ennyi érdeklődővel találkozni , elmélkedni a borokról és a borkészítés rejtelmeiről.

Hatalmas örömünkre szolgál, hogy a 4 nap alatt több ezer borkedvelő találkozhatott a Bognár Fresh, Selection és Heritage sorozat fantasztikus tételeivel!

AKTUALITÁSOK