Aktualitások

BOGNÁR kóstoló a város felett

2020. okt. 16.

A 2020-as nyári szezont egy különleges borkóstolóval zártuk a város felett, a Memorise Skybar-ban. A festői helyszín és a naplemente a Citadella látképével tökéletes alaphangot adott egy fantasztikus estéhez, melyet boraink tettek igazán kerek egésszé.

Az exkluzív kóstolót Benedek Máté, villányi pincészetünk borásza vezette, aki rengeteg érdekességet mesélt borainkról, pincészetünkről, hitvallásunkról.
Az este legfrissebb tétele a – a szinte pár napja palackba zárt –  2020-as Menoire Rosénk volt, mely igazán könnyed, üde, gyümölcsös - málnás-szamócás - jegyekkel és ropogós savakkal varázsolta el meghívott vendégeinket, partnereinket és kollégáinkat.

Az est fénypontját azonban – természetesen - két vadonatúj Kopár tételünk adta: a Villányi Franc, melyből mindösszesen 1100 palackot készítettünk – ebből az idei évben csak 300 palackot hozunk forgalomba –, valamint a Kopár Merlot. Úgy gondoljuk, hogy a „Kopár-élményt” mindenkinek meg kell kóstolnia, így ez a két tétel hamarosan honlapunkról is megrendelhető lesz!

AKTUALITÁSOK